Imartec Energia a la Fira de Sant Miquel

 

Imartec Energia, empresa de solucions energètiques que forma part de la Xarxa de Centre d’Empreses Innovadores que gestiona GOLBALleida, està present a  la Fira de Sant Miquel

  • Dins el programa de conscienciació energètica, Imartec Energia, impartirà una conferència que porta per títol “Oportunitats d’Estalvi Energètic en les Exportacions Agrícoles i Ramades”, amb la que  donaran  a  conèixer tot el  ventall de productes i serveis dels que disposen.

Imartec Energia, posa a disposició dels visitants, un servei d’atenció personalitzada, mitjançant  el seu equip de professionals,  per tal d’aclarir qualsevol tipus de dubte i plantejar  la millor solució en la seva llar, granja o instal·lació industrial.

Tanmateix, Imartec Energia, presentarà els projectes d’èxit (agrícoles, ramaders, particulars, industrials) que tenen com a denominador comú l’estalvi energètic, així com els acords de finançament amb les principals entitats. Condicions atractives amb les quals es pot arribar al 100% de finançament del projecte.

Per altre banda, el visitants poden veure “in situ” maquinaria de última generació i se’ls hi  facilita  informació de manera que l’estalvi sigui una realitat. Així com també donen a conèixer els combustibles de màxima qualitat i alt rendiment  al millor preu.