Formació simultània a sis centres empresarials de la Xarxa de CEIS

Càpsules Formatives i Dijous Emprenedors a Torrefarrera, Les Borges Blanques, Tàrrega, Lleida, Tremp i Balaguer

Última sessió dels Dijous Emprenedors a Lleida i Tremp en la qual s’han lliurat els diplomes que acrediten l’aprofitament d’aquesta formació.

Avui, a les localitats de Torrefarrera, Les Borges Blanques, Tàrrega, Lleida, Tremp i Balaguer, s’han impartit diferents sessions formatives.

A Torrefarrera una càpsula formativa sobre “L’iniciació al Coaching per valors” i a Borges Blanques d’Internacionalització, “Passos per a l’inici i prospecció de mercats”.

Per altre banda, a Lleida i Tremp ha tingut lloc la última sessió dels Dijous Emprenedors, en la qual s’ha fet entrega dels diplomes que acrediten l’aprofitament d’aquesta formació, a l’hora que a Balaguer s’impartia la segona sessió, “Marketing 2.0”.i a Tàrrega la tercera, Passos i costos per crear la teva empresa.

Amb aquest tipus de formació es vol dotar a emprenedors i empresaris dels coneixements i les tècniques bàsiques per desenvolupar projectes empresarials innovadors amb garanties d’èxit.

Aquest programa formatiu organitzat conjuntament amb GLOBALleida, s’està impartint a tot el territori a través de la la Xarxa de CEIS,. El Cei Torrefarrera, el Cei Borges Blanques, el Cei Tàrrega, el Cei Pallars Jussà i el Ceeilleida formen part de la Xarxa CEIs, dinamitzada per GLOBALleida, i que actualment compta amb 18 centres, 180 espais i més de 12.000 m2 a disposició de les persones