Foment a la contractació de persones joves

Benvolguts/des,

Des de l’Àrea d’Ocupació Juvenil del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya s’estan preparant noves convocatòries d’ajuts per a contractació i qualificació de joves que seran publicades properament.

D’una banda, el programa de FOMENT A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES JOVES. Seran ajuts directes a la contractació de persones joves menors de 30 anys com a instrument per fer front a la desocupació juvenil, i per tal d’ajudar a les empreses a que les puguin incorporar a les seves plantilles de personal. El pressupost aprovat per aquesta convocatòria és de 125M€, dels quals 62,5M€ seran per a contractes en pràctiques i 62,5M€ per a contractes temporals i indefinits.

I d’altra banda, el programa de FPO-DUAL. Seran subvencions per a poder qualificar a les persones entre 16 i 29 anys (en el moment d’iniciar el contracte) a través del contracte de formació i aprenentatge que es destinarà a persones joves sense la qualificació professional requerida per a desenvolupar tasques encomanades en el sector productiu on es focalitzi l’oferta. Aquesta convocatòria té assignada una dotació pressupostària que serà de 17 M€.

Per tal d’informar-vos d’aquests recursos l’equip de la subdirecció general d’Ocupació Juvenil i Qualificació Professional impartirà una sessió WEBINAR a la plataforma ZOOM per al proper  dia 28 d’octubre a les 10.00h. (durada 30 minuts) que es podrà seguir a través d’aquest enllaç:

 

L’enllaç a la sessió WEBINAR (plataforma ZOOM) el dia 28 d’octubre a les 10.00h.