Flips Media, per captar aquella imatge que vols

Flips Media és una empresa de publicitat i serveis audiovisuals format per 5 socis: Èric Garrido, Carles Pontí, @Oriol Puig, Tirso Sánchez i Pol Puertas, que es dediquen a cobrir, a través de vídeo i fotografia, tot tipus d’esdeveniments, activitats d’oci, i al disseny de cartells per anunciar actes de diferents sectors. És a dir, estan preparats per estar immersos en la difusió d’un esdeveniment en la seva integritat, des del seu inici fins al final: Disseny del cartell de l’acte, publicitat del mateix acte, captació d’imatges o vídeo i difusió de l’esdeveniment a través del material que han creat.
És una empresa jove formada per joves (d’entre 23 i 26 anys), que concentren gran part de la seva activitat entre els dijous i els diumenges i, el que és més important, treballen amb allò que els hi agrada.
Gran part de la seva clientela són empreses relacionades amb l’organització d’actes culturals o festius, l’oci nocturn i representacions artístiques que es porten a terme a qualsevol punt de Catalunya. Alguns d’aquests clients són Pachá-La Pineda; Transsegre, de Balaguer; l’Aquelarre, de Cervera; l’Ancesa Jove, d’Albatàrrec, festes universitàries, i recorren multitud de municipis per cobrir les festes majors que s’organitzen arreu, i que es concentren, en gran part, a l’estiu.
Cada client els especifica quin tipus d’imatges volen que siguin captades, que hagi color, moviment, gent, que siguin impactants o que mostri que s’està gaudint plenament de la festa. Aquestes imatges es publiquen a les xarxes socials, a les pàgines webs de la clientela o per il·lustrar impressions.
Però, el servei que ofereix Flips Media és molt variat. Tant poden està cobrint en una nit un gran concert com, a l’endemà, captar les imatges d’una activitat tan radicalment diferent com pot ser un congrés, o cobrir l’International Drone Day, que es va celebrar recentment al Magical Media, i organitzat per l’empresa Lleida Drone, del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Gardeny.
Aquest és un dels aspectes que els diferencia d’altres empreses similars, la seva polivalència a l’hora de treballar i captar imatges extremadament diferents, i per si això fos poc, tenen el pensament de créixer encara més i obrir-se a altres sectors.
En definitiva, Flips Media és un referent en serveis audiovisuals, que cada setmana tenen la feina i la il·lusió de captar amb imatges l’essència d’aquell esdeveniment en concret.

Twitter: @FlipsMedia