Fira Formació Professional i Treball, del 20 al 22 d’abril

GLOBALleida promou l’emprenedoria a la F&T

Comptarà amb la participació d’Isaac Alcayde, actor i Coach de la sèrie “Merlí” de TV3  encarregat d’impartir la conferència “Entrena’t per al canvi i descobreix el teu camí professional”

GLOBALleida estarà un any més present a la Fira Formació Professional i Treball F&T que se celebrarà els dies 20, 21 i 22 amb diferents activitats, totes elles encaminades a fomentar l’esperit emprenedor entre els estudiants de les terres de Lleida.

La conferència “Entrena’t per al canvi i descobreix el teu camí professional” a càrrec d’ Isaac Alcayde, actor i Coach de la sèrie “Merlí” de TV3. L’exposició, Idea, Projecte, Realitat. Tot comença amb la teva idea, amb la que donarem a conèixer els serveis que ofereix GLOBALleida, un taller pràctic per definir la imatge personal més adequada per publicar a  les xarxes socials (Linkedin, Facebook i Twitter.. ) a nivell professional, i el test de l’emprenedoria o del talent, són algunes de les activitats proposades en aquesta XI edició.

Així mateix, el conseller delegat de GLOBALleida, Oriol Oró juntament amb el delegat d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés presentaran el balanç del programa E2, Escola d’Emprenedors des de 2015 i fins el primer trimestre 2017, programa amb el que s’han aconseguit uns resultats molt satisfactoris.