Èxit total de la conferència “Inspiring Effective Leadership through Emotional Intelligence” a càrrec Richard Boyatzis

Més de 400 persones omplen la Sala Leandre Cristòfol de La Llotja de Lleida en la celebració de la 2º Jornada Anual organitzada per ceeilleida, FORUM Empresa i el Club Lleida ESADE Alumni.
Sota el títol “Inspiring Effective Leadership through Emotional Intelligence” Richard Boyatzis ha explicat com aconseguir un lideratge efectiu a través de la intel·ligència emocional.

Richard Boyatzis és autor de nombrosos articles i llibres sobre lideratge, competències i intel·ligència emocional, entre els quals, cal destacar best sellers com Primal Leadership, El líder resonante crea más o Emotional Intelligence, amb més de 5 milions d’exemplars venuts arreu del món. El professor Boyatzis posseeix una llicenciatura en Aeronàutica i Astronàutica del MIT i una mestria i doctorat en Psicologia Social de la Universitat de Harvard.
L’acte ha comptat amb la participació del Vicepresident segon de la Diputació de Lleida i president del Consell Directiu del ceeilleida, Josep Presseguer, el director d’ESADE Alumni, Xavier Sanchez, el president del Club d’ ESADE Alumni a Lleida, Xavier Roca, i la directora de FORUM empresa, Conxita Villar.