Èxit de la jornada ‘Tàrrega: dinàmica i emprenedora’

La jornada, seguida per 90 assistents, s’ha presentat amb l’objectiu de debatre sobre l’estat actual del teixit empresarial de Tàrrega i el seu àmbit d’influència econòmica; promoure l’esperit emprenedor i la creació de noves empreses; i facilitar eines a les empreses existents per innovar.

Aquesta diada empresarial coorganitzada pel Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Lleida (Ceeilleida) i la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega, ha comptat amb ponències d’Alejandro Vesga, director de la revista Emprendedores, Philippe Delespesse, d’Inteligencia Creativa i un debat d’empresaris de Tàrrega sobre innovació i oportunitats de mercat .
L’acte inaugural ha anat a càrrec de Josep Presseguer, vicepresident segon de la Diputació de Lleida, qui ha afirmat que “assumit ja el caràcter innovador del teixit empresarial de Ponent, cal fer un pas endavant i aprendre a ser competitius dins aquest àmbit”. Presseguer ha destacat també la capacitat emprenedora de la gent a les comarques de Lleida i ha recordat que des del CEEILleida es posen a disposició dels empresaris i futurs emprenedors, eines per tal de facilitar-los la feina a l’hora de formar i consolidar els seus projectes empresarials.
L’acte ha comptat també amb la participació del diputat Manel Medrano i del director del CEEILleida, Guillermo Hervera.
Tàrrega, dinàmica emprenedora tindrà continuïtat els dies 3, 5, 10 i 12 de novembre amb la celebració d’un seminari sobre creació i gestió d’empreses innovadores organitzat pel ceeilleida i que compta ja amb les places cobertes.