Estudiants del Màster en Gestió Cultural de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) analitzen, un any més, l’empresa [IN]SITU

Per segon any consecutiu, estudiants del Màster en Gestió Cultural de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) s’han desplaçat al Centre Europeu d’Empreses i Innovació per analitzar l’empresa [IN]SITU, com a exemple d’innovació en la gestió del patrimoni cultural i el Turisme.

Els alumnes han visitat diferents equipaments culturals de la ciutat i han finalitzat la seva estada a les instal•lacions del CEEI Lleida, on l’empresa [IN]SITU els hi ha explicat la seva experiència en el camp de l’emprenedoria cultural i turística.

[IN]SITU S.C.P. neix el 2009 a partir de l’estudi en l’àmbit del patrimoni, la cultura i el turisme a la demarcació de Lleida. La poca gestió privada en aquest camp ens ha dut a oferir una eina de suport a l’administració local i servei integral, on els tres conceptes es complementin. És una empresa dedicada al desenvolupament de projectes patrimonials, culturals i turístics, enfocats a la planificació i gestió territorial. La formen els joves llicenciats en Història i Màsters en Gestió del Patrimoni Cultural, Jordi Seró i Martí Picas.