Establiments La Primavera & Imartec Energia, junts per l’Eficiència Energètica

L’Eficiència Energètica es pot definir com la reducció del consum de l’energia mantenint els mateixos serveis energètics, sense disminuir el nostre confort i la nostra qualitat de vida, protegint el medi ambient i fomentant el comportament sostenible.
En aquest línia, Establiments La Primavera de Lleida, ha decidit fer un ús més eficient i racional de l’Energia que es consumeix a les 12 botigues i altres centres que disposa a Lleida i província.
Establiments La Primavera ha establert un conveni de col·laboració amb Imartec Energia, també de Lleida, per aconseguir un servei d’assessorament especialitzat, propostes innovadores i solucions integrals dins el camp de l’estalvi i l’eficiència energètica.Dins d’aquesta sinèrgia, la missió d’Imartec, en qualitat d’Assessoria Energètica, ha actuat en: millora de les condicions d’accés i contractació elèctrica, auditoria energètica per a l’anàlisi dels consums,xerrada de conscienciació als treballadorsafavorint d’aquesta forma la cultura d’eficiència energètica per als establiments.
Les diferents mesures d’estalvi energètiques dutes a terme per EstablimentsLa Primaveradeterminen un estalvi del 20% sobre el seu cost energètic inicial.
Perfumeries la Primavera és la marcareferent a Lleida especialitzada en la l’assessorament i comercialització de perfums, regals, menatge i mobiliari a més a més del nou servei de manicura i pedicura pioner a nivell de Catalunya.