Espai per als emprenedors de la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores a la Fira de Sant Josep de Mollerussa

Les empreses de la Xarxa de CEIs nascudes a partir de l’1 de gener de 2016, poden optar a tenir un espai gratuït a l’estand comú d’emprenedors de GLOBALleida, per donar a conèixer els seus productes i projectes

El termini per fer la sol·licitud finalitza el 28 de febrer i les places són limitades

Amb l’afany de donar suport als emprenedors de la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores, GLOBALleida ha contractat un espai a la Sant Josep de Mollerussa, que se celebrarà del 18 al 20 de març, per a que les empreses allotjades en els vivers que formen part de la Xarxa pugueu estar presents a l’estand comú d’emprenedors.

L’únic requisit és que l’empresa que vulgui participar en aquesta acció hagi estat creada amb posterioritat a l’1 de gener de 2016.

L’espai inclou taula personalitzada, tamboret, zona comú per atendre visites, moqueta, assegurança obligatòria, drets de participació i presència com a expositor individual en tota la comunicació del certamen produïda per Fira de Mollerussa. La participació es gratuïta i les places són limitades.

Totes les empreses interessades en aquesta proposta han d’omplir l’apartat “Dades de l’empresa” i signar del full de sol·licitud que trobareu en aquest enllaç, i enviar-lo a orosell@globalleida.org.

El termini per fer la sol·licitud finalitza el 28 de febrer de 2022.