Esmorzar networking al Ceeilleida amb Sergio Rodriguez, soci de SICS Capital.

“El canvi cap a la maduresa en una empresa Start-up”, ha estat el tema que ha desenvolupat el convidat
El Ceeilleida, ha reunit a una quinzena d’emprenedors en aquest esmorzar networking, que té com a objectiu fomentar i facilitar un escenari per compartir coneixements i experiències, contribuint a sumar sinergies.
Sergio Rodriguez, soci de SICS Capital, exerceix funcions Directives en termes d’estructuració de la gestió de les empreses, millora de resultats, captació de nous mercats i / o clients a nivell nacional i internacional.
“El canvi cap a la maduresa en una empresa Start-up”, és el tema que s’ha desenvolupat en aquest esmorzar amb emprenedors de la Xarxa de ceis, per tal de donar-los les eines que han d’utilitzar per créixer i a ser competitius en l’actual entorn d’incerteses, canviant i globalitzat. Ha parlat del funcionament dels diferents sistemes de finançament i ha remarcat que els inversors busquen rendibilitat, i què aquesta, es troba en projectes que siguin escalables i per a mercats amplis i globals.
La xerrada ha tingut molt bona acollida entre els emprenedors, ja que molts d’ells estan interessats en participar en el programa Start-up Catalonia.
El conseller delegat de GLOBALleida, Oriol Oró, que ha estat convidat a aquest esmorzar, ha explicat la finalitat i el funcionament del programa Start-up, en el que GLOBALleida participa com a seu per al seu territori d’influència.
També, ha explicat l’encaix del programa Start-up Catalonia dins la promoció econòmica que representa GLOBALleida, com a acompanyament d’aquells projectes emprenedors de major potencial, així com, algunes dades tècniques del programa.