Entrega dels diplomes als alumnes que han acabat el cicle de seminaris que el CEEILLEIDA imparteix a través de la xarxa de CEI’S

El vicepresident segon del Consell Comarcal del Solsonès, Josep Mª Casafont i la directora del CEI SOLSONÈS, Imma Clop, faran l’entrega dels diplomes als alumnes que finalitzen avui el seminari de Creació d’Empreses Innovadores, que CEEILLEIDA imparteix a través de la xarxa de Cei’s.

Amb aquest cicle de seminaris de Creació d’Empreses els alumnes han pogut assolir les eines adequades per a crear amb èxit una empresa i poder contribuir a la millora professional i tots ells, podran gaudir, de l’ajuda dels diferents tècnics especialitzats en les diverses àrees empresarials.

L’objectiu del CEI SOLSONA es donar formació especialitzada i contribuir a difondre la emprenedoria, acompanyant-los a desenvolupar el seu pla d’ empresa així com promocionar les instal·lacions que l’ajuntament i el consell comarcal posa a l’abast d’aquelles persones que tenen una idea innovadora i volen consolidar el seu negoci en aquesta localitat.

Actualment el centre empresarial del Solsonès, que està ubicat a l’antic Seminari, disposa de 1.185m2 repartits en 11 mòduls, en els que, sis empreses estan allotjades i han creat nou llocs de treball.

Aquest cicle de seminaris és una de les eines que el CEEILLEIDA posa a l’abast de tots els centres empresarials que formen part de la xarxa de CEI’S, que en aquests moments són 10 i que juntament amb el de Lleida disposen de més de 9.000 metres quadrats amb 104 espais que donen feina a més de 170 persones.