El Viver d’Empreses de l’Alt Urgell compta amb una nova incorporació

Amb aquesta ja són 11 les empreses de nova creació que han passat pel centre de suport a l’emprenedoria

Al Viver d’Empreses de l’Alt Urgell, ubicat al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) @alturgelltel, s’hi acaba d’incorporar un nou emprenedor. Es tracta de Xavier Márquez “@xmarquezbartra”, que hi ha obert un gabinet d’atenció psicològica. Amb aquesta són cinc les empreses de nova creació que desenvolupen actualment la seva activitat al Viver d’Empreses i ja en sumen 11 des de la creació del centre, l’any 2007.

Les empreses ubicades al Viver poden beneficiar-se durant els tres primers anys dels avantatges que els ofereix estar ubicades en aquest espai. Així, poden rebre assessorament empresarial, suport en la sol·licitud i la justificació de les subvencions i participar en les activitats formatives que s’organitzen des del CETAP, a més d’establir sinergies amb la resta d’emprenedors que es troben al mateix Viver.

En el seu moment, el Viver d’Empreses de l’Alt Urgell es va posar en marxa gràcies a un conveni entre l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal i la Diputació de Lleida a través de la Fundació CEI, un organisme constituït pels principals agents socioeconòmics de les terres de Lleida per donar suport a les idees empresarials innovadores.

https://www.facebook.com/alturgelltel