La factura electrònica o el Workshop són els temes que han proposat Torrefarrera i Lleida als emprenedors amb l’objectiu de potenciar i fomentar la promoció econòmica del Territori.
Torrefarrera i Lleida han impartit tallers formatius relacionats en àrees de promoció econòmica, dirigides a joves que es trobin en fase de formació, persones que estiguin definint el seu itinerari d’inserció laboral o persones que havent-se plantejat la possibilitat de l’autoocupació, tinguin dubtes sobre la validesa de la seva idea empresarial.
“A fons amb la factura electrònica” és el títol del taller que es va impartir aquest dijous al Centre Empresarial de Torrefarrera, a càrrec de Carme Salla, directora de l’assessoria fiscal, laboral, comptable i jurídica Àrea Suport Empresarial impartida per Carme Salla. Al llarg de la sessió es van tractar temes com què és la factura electrònica, l’obligació d’emetre factures amb les administracions públiques, requisits tècnics de la factura, punts generals d’entrada de factures electròniques, la seva validesa, etc.
Alhora al Ceeilleida, “el Workshop” era el tema que s’oferia a emprenedors-empreses interessats en procés creatiu del disseny industrial a càrrec de David Chevalier, Designer i Fundador Becreative.
El Workshop és el procés de disseny en la part de sketching process en el sector del disseny de producte i automoció. En aquest workshop s’ha proposat una introducció teòrica-pràctica al procés de creació i representació formal d’un concepte a través de les etapes de desenvolupament del dibuix, rendering a mà i representació digital (photoshop).
S’ha explicat de forma teòrica les diferents etapes de la construcció d’un disseny des de la definició del concepte, brainstorming d’idees a la seva fase de desenvolupament formal i projecció volumètrica. Els participants han pogut participar en la fase del brainstorming i una mica de sketching oferint claus i tècniques de representació típiques de l’àmbit del disseny.
Aquest tipus de formació organitzat conjuntament amb GLOBALleida, s’està impartint a tot el territori a través de la Xarxa CEI’s, que actualment compta amb 18 centres, 180 espais i més de 12.000 m2 a disposició de les persones.
Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.