Va de Networking a Ponent i al Pirineu t’espera el dimecres 22 de febrer

Et convidem a formar part del Va de Networking a Ponent i al Pirineu d’aquest dimecres, 22 de febrer, on podràs interactuar amb tots els participants de les diferents sessions de networking del 2022 i els nous participants que s’hi sumin. Obert a tots i totes les empreses i persones emprenedores de Ponent i el Pirineu.

I tot amb la dinamització de la Mònica Mendoza, referent internacional en estratègia de vendes i desenvolupament personal, que, a més, ens parlarà sobre la situació actual de mercat i com sobreviure i rendibilitzar el negoci si ets empresari/a o emprenedor/a.

El Va de Networking a Ponent i al Pirineu està organitzat pel Patronat de promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, i coorganitzat pel Parc Agrobiotech Lleida, Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida, i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.

El Va de Networking a Ponent es realitzarà aquest dimecres, 22 de febrer, a l’Edifici CeDiCo del Parc Agrobiotech Lleida, de 10:00 a 12:00 hores, i el Va de Networking al Pirineu també serà aquest dimecres, 22 de febrer, a l’Edifici Epicentre de Trempde 16:30 a 18:30 hores .

Les places per aquests esdeveniments són limitades.
No ho dubtis i participa!

Informació i inscripcions al Va de Networking de Ponent.
Informació i inscripcions al Va de Networking al Pirineu.