El foment de l’emprenedoria entre els estudiants, a debat a “Empresaris” de Ràdio Lleida des de el CEEILleida

En el programa hi participaran representants dels instituts l’Escola del Treball, la Caparrella, Ilerna Lleida i el Col·legi Episcopal

El foment de l’emprenedoria entre els estudiants serà el tema de debat aquest dimecres, 16 de novembre, en el programa Empresaris de Ràdio Lleida-Cadena SER que s’emetrà des de l’aula de formació del CEEILleida.

Des de fa anys, el CEEILleida explica a estudiants de centres d’educació secundària de tota la província, i també de la Universitat de Lleida, com ajuda als emprenedors a crear i impulsar la seva pròpia empresa, basant-se en una idea prèvia de negoci. 

Els estudiants són emprenedors en potència i els centres educatius fan servir eines per intentar fer despertar l’esperit emprenedor als seus alumnes. Representants dels centres Ilerna, l’Escola del Treball, la Caparrella i el Col·legi Episcopal de Lleida, ens explicaran com fomenten aquest esperit emprenedor entre els estudiants, i quines són les professions on l’emprenedoria té més protagonisme.

  • Quines eines es fan servir als centres educatius per motivar als estudiants per ser emprenedors?
  • Hi ha un contacte fluid amb les empreses per tal que els alumnes puguin conèixer experiències emprenedores i tenir una experiència prèvia de com és el món empresarial?
  • Quin és el feedback que rebeu d’antics estudiants que han decidit ser emprenedors?
En el debat, moderat per la periodista Mercè March, hi participaran:

– Xavier Capdevila: Responsable del departament d’administració i màrqueting i coordinador d’emprenedoria d’Ilerna Lleida.

– Pilar Palau: Coordinadora de l’àrea d’emprenedoria del l’Escola del Treball de Lleida.

– Mònica Visier: Professora de cicles formatius d’imatge i so de l’Institut Caparrella de Lleida.

– Xavier Garcia: Cap d’estudis de cicles formatius del Col·legi Episcopal de Lleida.