El Centre d’Empreses Innovadores de Tàrrega acull la presentació del programa Start-Up Catalonia, el qual ajuda a potenciar iniciatives de negoci El viver de la capital de l’Urgell obre també la convocatòria per optar a ocupar el seu darrer mòdul disponible.

El Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Tàrrega ha acollit avui la presentació a l’Urgell del programa de promoció econòmica Start-up Catalonia, en una sessió organitzada per GLOBALleida. Start-up Catalonia és una iniciativa “acceleradora” que ajuda noves empreses amb potencial de creixement a augmentar la facturació, el volum d’exportació, la creació de llocs de treball i el capital social. Start-up Catalonia ofereix a les empreses assessorament a mida, treball en xarxa i la capacitació dels equips emprenedors. L’acceleradora de Lleida, gestionada per Start-up Catalonia i GLOBALleida, forma part d’una xarxa coordinada pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya a través de Catalunya Emprèn. Fins al 25 de juliol es desenvolupa el procés de selecció de les empreses interessades a formar part d’Start-up Catalonia, per tal de començar a treballar el proper octubre. L’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, i el conseller delegat de GLOBALleida, Oriol Oró, han donat la benvinguda a la quinzena d’empreses de la comarca presents a la sessió. També hi ha participat la coordinadora d’Start-up Catalonia, Imma Camino.

Presentació Start Up Tàrrega 23

 

Convocatòria per ocupar un dels mòduls del viver de Tàrrega.

D’altra banda, l’Ajuntament de Tàrrega ha obert la convocatòria per optar a ocupar el mòdul 7 del CEI, cedit en arrendament a empreses de perfil innovador per un període inicial de 3 anys. Aquest mòdul, de 63 m2, està equipat amb serveis d’electricitat, informàtica i telefonia. Els interessats han de presentar la sol·licitud adjuntant un pla d’empresa que inclogui una memòria descriptiva de l’activitat. La documentació s’ha de tramitar abans del 30 de juliol a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Tàrrega. El CEI Tàrrega, ubicat al complex de Cal Trepat, compta amb un total de 7 mòduls. Per tant, en aquest moment només en resta un de disponible, fet que certifica el bon resultat d’aquest equipament a l’hora d’impulsar idees de negoci i donar facilitats als emprenedors. El CEI Tàrrega aplega empreses de videojocs, aplicatius web, disseny gràfic, projectes culturals, mitjans de comunicació i gestió de parcel·les agràries on-line.