El CEEILLEIDA, col·labora en l’àrea de foment de l’emprenedoria dels centres educatius

Una vintena d’alumnes de I’INS de La Caparrella, han visitat el CEEILLEIDA, seguint les activitats que han de portar a terme en el programa de foment a l’emprenedoria.
Per tal de fomentar l’emprenedoria des de l’escola, el departament d’ensenyament de la Generalitat, ha posat a l’abast dels centres una assignatura adreçada a desenvolupar l’interès dels joves en aquest àmbit.
Dins d’aquest programa s’organitzen diverses activitats, tant al centre docent com a fora del centre, com és en aquest cas, el Centre Europeu d’Empreses i Innovació CEEILLEIDA.
Durant la visita, els alumnes que cursen l’assignatura d’Emprenedoria, se’ls hi explicat el funcionament d’un centre empresarial, i han tingut l’ocasió de conèixer iniciatives emprenedores, com Blackpier, que ofereix la confecció de vestits i camises a mida personalitzables en línia, dissenyar un vestit o camisa , personalitzar, introduir les mesures en 10 minuts i en 15 dies laborables rebre la peça a casa .
El CEEILLEIDA, forma part de la xarxa de ceis del territori que dinamitza el Consorci GLOBALleida, col·labora en activitats per fomentar l’esperit emprenedor que genera un valor afegit a la nostra societat.