El CEEILLEIDA, centre col•laborador en l’àrea del foment de l’emprenedoria.

Una vintena d’alumnes de CFGM de l’institut La Caparrella, han visitat el CEEILLEIDA, seguint les activitats que han de portar a terme en el programa de foment a l’emprenedoria.

Per tal de fomentar l’emprenedoria  des de l’escola, el departament d’ensenyament  de la Generalitat, ha posat  a l’abast dels centres una assignatura adreçada a desenvolupar l’interès dels joves en aquest àmbit.

Dins el programa d’aquesta assignatura  s’organitzen diverses activitats, tant al centre docent com a altres espais, com és en aquest cas, el Centre Europeu d’Empreses i Innovació CEEILLEIDA.

Durant la visita, els alumnes que cursen l’assignatura d’Emprenedoria, se’ls hi   explicat el funcionament d’un centre empresarial, i han tingut  l’ocasió de visitar i conèixer iniciatives emprenedores i veure de prop empreses, com  nearCrumbs, que ofereix  solucions de qualitat ajustades a les necessitats reals dels clients. Estan especialitzats i certificats en productes Microsoft, utilitzant  les tecnologies de Virtualització, Cloud Computing i de Seguretat més adequades per cadascun dels  projectes.

El CEEILLEIDA, gestionat actualment pel Consorci GLOBALleida, col·labora en activitats per fomentar  l’esperit emprenedor, que genera  un valor afegit a la nostra societat.