Dimarts Feiners al CEI Cervera

La Paeria de Cervera i el Consell Comarcal de la Segarra organitzen una nova edició dels “Dimarts Feiners”, una iniciativa de GlobaLleida amb la finalitat d’oferir eines i recursos d’inserció laboral i extreure el màxim rendiment professional de les persones en procés de recerca i/o millora de feina.
L’edició d’enguany es desenvoluparà al llarg de dues càpsules formatives els dos primers dimarts del mes de juny. Arrenca el proper dia 1 de juny amb la sessió “La resistència al canvi: del ‘no puc’ al ‘ho estic fent’”, dinamitzada per professionals de Tàctica 360º, especialistes en actituds, habilitats i talents.
En la següent trobada, dimarts 8 de juny, es farà una xerrada sobre “Com estar motivat i aconseguir els teus objectius personals i professionals” a càrrec de Jordi Urgell, coach professional.
Les sessions seran presencials i es duran a terme de 10 a 12 hores, la primera al Centre d’Empreses Innovadores de Cervera i la segona al Consell Comarcal de la Segarra. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través dels correus cei@cerverapaeria.cat o promocioeconomica@ccsegarra.cat. Places limitades.