UNA DELEGACIÓ DEL MINISTERI D’ECONOMIA DE XILE S’INTERESSA PER LA METODOLOGIA DEL CEEILLEIDA

Una delegació del Ministeri d’Economia Foment i Reconstrucció del govern de Xile ha visitat aquesta tarda les instal·lacions del ceeilleida. La visita s’emmarca dins del projecte signat en desembre de l’any 2003, entre la Comunitat Europea i Chile: “Apoyo a la Creación y Desarrollo de Empresas Innovadoras”, amb l’objectiu de contribuir l’augment de la competitivitat de l’economia Xilena mitjançant el recolzament a la innovació i l’emprenedoria en àrees estratègiques de l’economia nacional afavorint la creació i desenvolupament de pimes i millorar el posicionament competitiu nacional e Internacional de la economia Xilena.

En aquest context, el govern de Chile està dissenyant un observatori de incubadores d’empreses europees , per conèixer la seva metodologia, avaluar-ne els resultats, i traslladar la operativa a Chile. Els membres de la missió s’han interessat especialment per saber quins indicadors fa servir l’administració espanyola per distribuir els recursos econòmics destinats a incubadores d’empreses innovadores.

Han estat rebuts pel director, Guillermo Hervera, qui els ha explicat el funcionament intern del ceeilleida, com s’avalua als emprenedors i quins han set els resultats a Lleida d’aquest instrument de política de promoció econòmica.