Debat amb USE IT, Masqueit i IN SITU Patrimoni i Turisme sobre innovació en temps de pandèmia a ‘Empresaris’ de Ràdio Lleida

Emprenedors de les empreses USE IT, Masqueit i IN SITU Patrimoni i Turisme, instal·lades en el CEEILleida, han parlat avui sobre innovació en temps de pandèmia en el programa Empresaris de Ràdio Lleida-Cadena SER, que s’ha emés des de l’aula de formació del CEEILleida, i que ha estat conduït per la periodista Mercè march. Els emprenedors han explicat quins productes, iniciatives i projectes han impulsat a causa de les limitacions que ha imposat la Covid-19. En el programa hi han participarat:

  • Jordi Seró (director i soci fundador d’Insitu Patrimoni i Turisme): Empresa dedicada al desenvolupament de projectes vinculats a la recerca, la protecció, la conservació, la recuperació i la posada en valor del patrimoni cultural, vinculat sobretot a pobles i petites ciutats. Estan especialitats en patrimoni arquitectònic rural. Dinamització turística del territori. Utilització de noves tecnologies en el patrimoni. Comunicació. Estratègies de desenvolupament econòmic local. Creació i comercialització de productes turístics.
  • Àlex Surroca (director executiu de USE IT): Empresa que s’emmarca dins el camp de les noves tecnologies i tecnologia de la informació. El seu core business és el disseny i desenvolupament de projectes web i APPs Smartphone. Estan especialitzats en aplicacions creatives que ajudin a vendre i que, per tant, suposin un nou model de negoci per a l’empresa o institució que els l’encarrega.
  • Dídac Merino (soci fundador de l’empresa Masqueit): Empresa que treballa amb la tecnologia intel·ligent per digitalitzar els accessos de les instal·lacions. Ofereixen tots els recursos necessaris per a la implementació de les últimes tecnologies en control d’accessos, control de temperatura, gestió de cues i controls d’aforament.

Escolteu el programa en aquest enllaç https://play.cadenaser.com/audio/ser_lleida_sorolllleida_20210421_133000_140000/?ssm=tw