Curs de capacitació 5G per a empreses

Organitzat per i2Cat, i previst pel dimarts 2 de novembre, està dirigit a empreses que vulguin esdevenir part de l’ecosistema 5G a Catalunya

El curs de capacitació 5G es concep com a una formació dirigida a empreses que vulguin esdevenir part de l’ecosistema 5G a Catalunya.

A través de 3 blocs formatius es dotarà els assistents de coneixements sobre la 5G, tant pel que fa a un aspecte tecnològic com al relacionat amb els nous models de negoci i les verticals d’ús que apareixeran gràcies a la seva implantació.

Impartiran la formació professionals involucrats en el desenvolupament de la nova xarxa, aportant-hi informació adaptada i actualitzada a la realitat actual del desplegament i l’estratègia d’implantació de la 5G a Catalunya. El curs contribuirà i facilitarà la presa de decisions futures a les empreses tecnològiques.

El taller, que té un preu de 80 euros, és una iniciativa del Departament de Polítiques Digitals amb la Fundació i2CAT i 5G Barcelona.

El curs està previst pel dimarts 2 de novembre en format híbrid (es pot escollir entre format presencial a Palau Macaya · Pg. de Sant Joan, 108, Barcelona, o on-line). Horari: 09:30 h – 17:00 h. Termini d’inscripció: 29 d’octubre.

Més informació i inscripcions