Convocats els Premis Campus Iberus-Exolum Emprende, amb l’objectiu d’impulsar l’ocupació i la innovació

Organitzats per les universitats de Lleida, Saragossa, Pública de Navarra i La Rioja 

El programa de Premis a l’Emprenedoria Campus Iberus-Exolum té com a objectiu contribuir a la innovació ia la generació d’ocupació a les regions on es troben ubicades les seves universitats, entre elles la de Lleida, mitjançant el suport explícit als emprenedors, reconeixent la seva aportació a la societat com a font de creativitat, riquesa i prosperitat.

El principal objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar lesperit emprenedor mitjançant el reconeixement a la generació dempreses per part de lalumnat, titulats/des, personal dadministració i serveis i personal docent i investigador de les Universitats pertanyents al Campus Iberus.

Podran participar estudiants matriculats, en titulacions oficials, a qualsevol de les Universitats pertanyents al Campus Iberus, titulats/des que hagin finalitzat els seus estudis a qualsevol d’aquestes universitats, exalumnes inscrits al programa alumni de la seva Universitat, així com personal d’administració i serveis, o personal docent i investigador de les Universitats pertanyents al Campus Iberus.

 

Idea de Negoci

Modalitat 1

El principal objectiu és el de fomentar l’esperit emprenedor, afavorint la generació de noves empreses per part dels alumnes i els titulats de les Universitats pertanyents a Campus Iberus.

En aquesta modalitat participaran els emprenedors que encara no hagin engegat la seva empresa però tinguin una idea de negoci desenvolupada.

Premi: 4.000€

INSCRIPCIÓ

 

Empresa Innovadora

Modalitat 2

El principal objectiu és el de fomentar l’esperit emprenedor, contribuint al reconeixement ia l’esforç de projectes empresarials que hagin estat engegats per part d’alumnes, titulats/des, personal d’administració i serveis, o personal docent i investigador de les Universitats pertanyents al Campus Iberus, a les regions on aquestes es troben ubicades.

Premi: 7.000€

INSCRIPCIÓ

 

Resolució de Repte

Modalitat addicional

L’objectiu és impulsar la implantació d’iniciatives en què els models de negoci plantejats pels emprenedors s’orientin a la resolució de problemes o restriccions a què es pot enfrontar una corporació més gran. Per això, Exolum planteja 3 reptes per al disseny de propostes de solució. Poden participar a la resolució del repte tots els candidats que es presentin a una de les dues modalitats principals del programa.

Premi: 2.000€

Més informació