Conveni de col·laboració entre el CEEILleida i l’ajuntament de les Borges Blanques

Es potencia un centre a la capital de les Garrigues per reforçar les accions d’assessorament i formació per a futurs emprenedors.

El president de la Diputació de Lleida i de la Fundació CEEILleida, Jaume Gilabert, acompanyat de Miquel Àngel Estradé, alcalde de les Borges Blanques; Josep Presseguer, president consell Directiu de la Fundació CEEILleida i vicepresident segon de la Diputació de Lleida; i Xavier Gispert; regidor de Promoció Econòmica de l’ajuntament de les Borges Blanques; i Guillermo Hervera; Director Fundació CEEILleida, han signat el conveni de col•laboració entre el CEEILleida i l’ajuntament de les Borges Blanques per tal reforçar la presència del CEEI en tot el territori i mantenir una gestió concertada per tal d’incentivar i promocionar el que serà el CEEILleida Borges Blanques.

La Fundació CEEILleida està reformant i equipant un dels espais existents al centre, com a element d’us comú que permeti ésser utilitzat com a sala polivalent, de formació i reunions. És en aquest local, on la Fundació durà a terme regularment accions d’assessorament i formació. Al mateix temps adequa i reforma cada un dels espais destinats als futurs emprenedors.

La Fundació CEEILleida es compromet a aportar, a les empreses que s’instal·lin al CEEILleida Borges Blanques, serveis a demanda en les àrees d’assessorament en R+D+i; redacció plans d’empresa; recerca Finançament; recerca i sol·licitud de subvencions; assessorament en emprenedoria; avaluació de projectes; formació continua de capacitació empresarial; formació continua en emprenedoria innovadora; formació tecnològica; recursos humans, coaching i habilitats directives; propietat Industrial; informació tecnològica; màrqueting, comunicació i estratègia empresarial; disposar de les instal·lacions del CEEILleida per reunions d’empresa; gratuïtat dels serveis de gestoria – laboral, fiscal, comptable- el primer any de vida de l’empresa; promoció de l’empresa; serveis de secretaria i protocol. Traducció de textos, organització d’actes o mailings.

El centre de les Borges Blanques ofereix en total 17 espais dels quals 7 ja estan ocupats.