Continuen les sessions formatives al CEI Cervera

Aquesta setmana s’han impartit dues formacions al Centre d’Empreses Innovadores de Cervera: les càpsules “Com interpretar i conèixer què diu la meva nòmina” i “Capta clients per Internet i impulsa el teu negoci”, amb la participació d’una dotzena de persones a cadascuna.

La primera sessió, dimarts 12, va anar a càrrec de Núria Batlle, graduada social i màster en direcció i gestió de recursos humans. Va tractar sobre la informació necessària que han de tenir en compte els treballadors en la seva nòmina o en el moment de pactar un salari.

Era la darrera sessió del cicle “Dimarts feiners”, que ha consistit en quatre accions d’orientació professional adreçades a persones que estan en procés de cerca activa de feina.

La càpsula formativa “Capta clients per internet i impulsa el teu negoci” també va tenir lloc dimarts 12. Va anar a càrrec de Narcís Romà, consultor i formador expert en negoci digital, que va explicar com Google, Facebook, Youtube i Instagram poden ser els millors aliats per impulsar un negoci i com un bon ecosistema digital és una gran eina per atraure clients potencials i fer créixer les vendes.

En aquest cas es tracta d’accions de formació en diferents àmbits per millorar la gestió de les empreses.