El Congrès d’Intel·ligència Emocional dobla les previsions d’assistència i es farà a la Llotja

La trobada, que tindrà lloc el 24 i 25 de març, assoleix els 550 inscrits

El Palau de Congressos de Lleida – La Llotja acollirà finalment el I Congrés d’Intel·ligència Emocional, trobada que tindrà lloc els dies 24 i 25 de març amb la presència d’alguns dels especialistes internacionals més reputats en aquest àmbit. Els organitzadors del congrés han optat per un espai amb més capacitat a fi de donar cabuda a tots els inscrits registrats en llista d’espera en aquestes darreres setmanes. A hores d’ara han oficialitzat la inscripció un total de 550 assistents procedents de tot Catalunya, l’Aragó, Navarra, Madrid, Castellla-la Manxa, Castella-Lleó, les Balears, Comunitat Valenciana, Euskadi, Cantàbria, Andalusia i Andorra.

El I Congrés d’Intel·ligència Emocional, la primera trobada d’aquest àmbit organitzada a l’Estat espanyol, inclourà la presentació de pòsters i comunicacions, així com de diverses ponències desenvolupades per destacats experts que exposaran la importància de la intel·ligència emocional des del punt de vista del lideratge, la gestió empresarial i d’organitzacions, el benestar dels membres d’una entitat, l’assistència sanitària i la pràctica esportiva.

Entres altres ponents, la trobada comptarà amb personalitats com David Caruso, professor de la Universitat de Yale i membre del Consorci per a la Recerca en Intel·ligència Emocional a les Organitzacions, o Eduard Punset, advocat, economista i divulgador científic.

Organitzat pel Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEIlleida), la Universitat de Lleida i el Grup de Recerca en Orientació Psicopedagògica (GROP), el congrés centrarà els seus continguts en “La intel·ligència emocional com a avantatge competitiu” i pretén analitzar les fórmules per implementar la intel·ligència emocional en les organitzacions amb aportacions tant del món acadèmic com de l’empresarial.