Coneixes el nou programa EMPRÈN BIO 4.0? Segur que t’interessa!

Aquest programa, 100% subvencionat, està adreçat a persones emprenedores, persones autònomes, petites i mitjanes empreses i alumnat de cicles formatius, escoles agràries i universitats que volen desenvolupar un nou producte o servei que contribueixi a la bioeconomia i a la seva cadena de valor

Tens una idea o projecte relacionat amb la bioeconomia?
Vols saber quines oportunitats t’ofereixen les tecnologies per a desenvolupar-lo?
Vols rebre formació i mentories per impulsar-lo?

Si la resposta és , el programa EMPRÈN BIO 4.0 t’interessa!!!

Aquest programa, 100% subvencionat, està adreçat a persones emprenedores, persones autònomes, petites i mitjanes empreses i alumnat de cicles formatius, escoles agràries i universitats que volen desenvolupar un nou producte o servei que contribueixi a la bioeconomia i a la seva cadena de valor.

Consta de 101 hores de formació sobre gestió empresarial, innovació i tecnologia a realitzar entre els mesos de setembre a desembre de 2023. També preveu visites presencials per veure casos d’èxit i tots els projectes accediran a mentories individualitzades impartides per persones expertes del món acadèmic i empresarial. Les sessions formatives seran en format mixt (en línia i presencials).

Adjuntem el programa amb la informació més detallada

ENLLAÇ DE LES INSCRIPCIONS

EMPREN BIO 4.0 està impulsat per l’Ajuntament de Lleida, la UdL, la Fundació Eurecat i la Fundació CEEILleida, amb el suport del Parc AgroBioTech Lleida, Inno4Agro i el clúster FEMAC.
A més, compta amb la col·laboració d’entitats representatives del territori com el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, la Diputació de Lleida, la Cambra de Comerç de Lleida, la Cambra de Comerç de Tàrrega, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i el Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Lleida.

Emprèn BIO 4.0 s’emmarca dins del programa Primer i compta amb el cofinançament Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat i del Fons social Europeu.

Per a qualsevol aclariment o informació addicional podeu contactar amb Maria Ruiz (mariaruiz@paeria.es) i Marisa Benítez (mbenitez@paeria.es) Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida (Tel. 973678058).