Cicle de Conferències Empresarials al CEI Val d’Aran

Eduardo Valdecantos, conseller d’Empresa i Treball del Conselh Generau d’Aran i Pau Perdices, vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica i president del Consell Directiu de la Fundació CEEILleida, han inaugurat el Cicle Conferències Empresarials, organitzat juntament amb GlobaLleida i amb el patrocini de la Diputació de Lleida. La primera conferència va ser un èxit de participació. 

Aquestes conferències, gratuïtes, dirigides als empresaris, nous emprenedors i tots aquells que vulguin millorar el seu negoci i ampliar la seva projecció s’impartiran en el CEI de la Val d’Aran, a Casau, amb una durada de 3 jornades (dimarts de 19:00 a 21:00 hores).

PROGRAMA:

29 DE GENER- Sessió 1

“Comercialització de productes turístics mitjançant les noves tecnologies” Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida

5 DE FEBRER- Sessió 2

“Inici de la comercialització de productes i serveis a França”
Cambra de Comerç de Lleida

12 DE FEBRER- Sessió 3

“La reforma laboral. Aplicació pràctica en les empreses”
Servei d’Ocupació de Catalunya

“El repte principal del govern del Conselh Generau d’Aran és la creació d’ocupació que s’aconsegueix a través de més activitat econòmica. Les empreses necessiten innovar contínuament, explorar nous mercats, expandir-se internacionalment, avançant a través de noves fórmules” ha declarat el conseller d’Empresa i Treball, Eduardo Valdecantos.