Cervera reprèn les sessions formatives dels “Dimarts Feiners”

La Paeria de Cervera i el Consell Comarcal de la Segarra organitzen una nova edició dels “Dimarts Feiners”, una iniciativa de GlobaLleida amb la finalitat d’oferir eines i recursos d’inserció laboral i extreure el màxim rendiment professional de les persones en procés de recerca i/o millora de feina.

La primera sessió va tenir lloc al Centre d’Empreses Innovadores (CEI Cervera), dimarts 1 de juny, amb la participació de 16 persones. Amb el títol “La resistència al canvi: del ‘no puc’ al ‘ho estic fent’”, fou dinamitzada pel docent Òscar Becerril, de l’empresa Tàctica 360º, especialistes en actituds, habilitats i talents.

La regidora de Promoció Econòmica, Mercè Carulla, va donar la benvinguda a les persones participants a la jornada i els va encoratjar a continuar amb la formació per tenir més oportunitats d’accedir al mercat laboral.

La següent càpsula formativa serà el dimarts 8 de juny, a la seu del Consell Comarcal. Consistirà en una xerrada sobre “Com estar motivat i aconseguir els teus objectius personals i professionals”, a càrrec de Jordi Urgell, coach professional.

La sessió, de 10 a 12 hores, també serà presencial.  Inscripcions gratuïtes  a través dels correus cei@cerverapaeria.cat o promocioeconomica@ccsegarra.cat.

“Dimarts feiners” consisteix a desenvolupar sessions d’orientació professional de curta durada en les quals es treballen aspectes claus per a buscar feina i entrenar les habilitats professionals adaptades a les necessitats de les persones en procés de recerca i/o millora de feina de la província de Lleida.

Aquest mes de juny de 2021 s’han pogut reprendre amb sessions presencials i garantint totes les mesures preventives: distància, inscripció prèvia i limitació d’aforament.