Cei Cervera organitza la càpsula formativa “Elaboració del Pla Estratègic”

Un total de 20 persones van assistir a la càpsula formativa “Elaboració del Pla Estratègic”, organitzada per la Paeria de Cervera, a la sala d’actes del Centre d’Empreses Innovadores (CEI), dijous 29 de maig. La formació, adreçada a persones emprenedores i empresariat del territori, va anar a càrrec de Sara Sampedro, consultora en lideratge i estratègia empresarial.

 Durant el transcurs de la jornada es va donar eines als assistents per aprendre a pensar estratègicament com a habilitat fonamental de les persones emprenedores i empresaris per tal de tenir una empresa d’èxit. Un pensament estratègic que cal saber estructurar, calcular i vehicular adequadament per poder assolir la visió de futur de l’empresa.

Es van mostrar metodologies com la planificació estratègica com a element clau per al progrés, la millora contínua i per a garantir el futur de l’empresa. Es va definir el pla estratègic com una eina de reflexió pautada, orientada a assolir objectius que ens donin agilitat en la gestió i que permet el flux d’actualització constant que exigeix el dinamisme del mercat i la societat actual.

 La jornada, organitzada per la Paeria de Cervera, va comptar amb la col·laboració del CEEILleida i el Consell Comarcal de la Segarra.