El ceeilleida tindrà un estand obert als emprenedors de Lleida a la Fira SIMO de Madrid

Amb l’objectiu de donar suport comercial i promoure a nivell estatal i internacional els emprenedors tecnològics de Lleida

El Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Lleida (ceeilleida) comptarà amb estand propi en la propera edició de la Fira Internacional de la Informàtica Multimèdia i Telecomunicacions (SIMO) que es celebrarà del 22 al 24 de setembre a les instal·lacions d’IFEMA de Madrid, amb l’objectiu de donar suport comercial i difondre a nivell estatal i internacional als emprenedors tecnològics que aixopluga el CEEILleida.

L’estand té una superfície de 50 m2, i vol ser un punt de trobada pels empresaris de Lleida que visitin la Fira i puguin alhora compartir informació, coneixement i idees. Així, el ceeilleida ofereix espai gratuït al seu estand a aquells nous emprenedors de base tecnologia que vulguin presentar els seus serveis a la Fira SIMO. En aquest sentit, cinc empreses ja han reservat espai dins l’estand.

Aquest comptarà amb un zona de serveis comuns oberta a tots els empresaris de Lleida amb lloc de reunions i connexió a Internet entre d’altres serveis. El ceeilleida també posa a disposició dels emprenedors de base tecnològica que ho sol·licitin acreditacions per poder assistir al certamen i les jornades tècniques.