El CEEILLEIDA renova la màxima qualificació de la xarxa europea de ceei’s

l ceeilleida, de la Diputació de Lleida, ha renovat per segona vegada, amb la màxima qualificació la homologació de la marca “CEEI/BIC” (Centre Europeu d’Empres i Innovació de la Unió Europea) durant tres anys més, amb el reconeixement d’EBN, com a membre de ple dret.

European BIC Network (EBN), és una associació sense afany de lucre establerta a Brussel·les des de 1984, que agrupa, representa i acredita a tots els CEEIs de la Unió Europea. Aquest organisme agrupa en l’actualitat més de 200 ceei europeus.

El ceeilleida va signar per primera vegada , al de juliol de 2006 amb EBN, el contracte amb el qual es reconeixia al CEEILLEIDA , com a membre de ple dret de la xarxa d’EBN durant el període màxim que atorguen, que és de tres anys, gràcies a l’excel•lent puntuació obtinguda en base, a l’informe d’adhesió que es va presentar per tal d’obtenir el reconeixement de la marca europea “CEEI/BIC”
El CEEILLEIDA, que és membre definitiu de l’Associació Nacional de Ceei’s Espanyols (ANCES), es consolida amb aquesta segona renovació, com el segon CEEI/BIC de Catalunya a la xarxa EBN.
Actualment, les instal•lacions estan repartides en els tres edificis que la fundació té al Complex de la Caparrella, amb 4.000m2 i a finals d’aquest mateix any el ceeilleida, comptarà amb més de 10.000m2 repartits entre els diferents ceei’s que formen la xarxa al nostre territori.