EL CEEILLEIDA PARTICIPA AL 17è CONGRÉS D’EBN A BUDAPEST

Aquest any es presenta sota el titol “ajudar a nous talents per créixer”

El Director del ceeilleida, Guillermo Hervera, acompanyat del tècnic d’emprenedoria Àlex Dominguez, viatjaran a Budapest del 25 al 27 de juny, per tal de participar en el 17è Congrés d’EBN (European Business & innovation Centre Network) del que el ceeilleida es membre

En el 17è congrés anual d’EBN (European Business & innovation Centre Network) participen experts i professionals amb talent que desitgen compartir la seva visió del futur per crear esquemes de suport de negoci i innovació de primera classe.

En el decurs del congrés, EBN presentarà estudis de cassos reals, històries d’èxit, testimonis i pràctiques.
Els conceptes seleccionats per la xarxa d’EBN desenvoluparan idees, presentaran nous talents i models per el creixement i suport a les PYME’s.
El Congrés pretén mirar objectivament dintre i fora de la Xarxa d’EBN, per descobrir nous innovadors i professionals, seleccionats de diversos cercles de negoci, altres territoris geogràfics, i iniciatives específiques del sector.

La xarxa d’EBN s’ha convertit en una comunitat d’empresaris amb talent, innovadors i assessors de primera, que ajuntant les sinergies , generen valor, impacte econòmic i capital social. Aquesta recerca de talents exigeix cultura de procés de millora, innovació permanent i metodologies.