El CEEILleida organitza un seminari de creació i gestió d’empreses innovadores

El Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEILleida) coorganitza un seminari de Creació i Gestió d’empreses innovadores que s’inicia aquest dimecres a Solsona, concretament al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, amb el suport de Fòrum Empresa, que tindrà continuïtat a Cervera (21 de maig), Tremp (16 de juny), la Seu d’Urgell (9 de setembre), Mollerussa (15 de setembre), Tàrrega (4 de novembre), Balaguer (3 de novembre) i les Borges Blanques (10 de novembre).

L’objectiu del curs és dotar a emprenedors i empresaris dels coneixements i les tècniques bàsics per a desenvolupar projectes empresarials innovadors amb garanties d’èxit; donar les eines bàsiques per la creació d’una empresa des d’una vessant innovadora; ajudar a identificar oportunitats innovadores; i donar una visió pràctica dels elements bàsics en la gestió diària d’una empresa innovadora.

El programa va destinat a emprenedors i emprenedores, responsables de PIME’s, nous/ves empresaris/ries que vulguin millorar la gestió de la seva empresa; i qualsevol persona que s’estigui plantejant crear una empresa amb gestió innovadora.

El programa consta de la creació d’empreses, concretament un pla d’empreses; la creació d’empreses: És viable el meu projecte?. Pla econòmic i financer; innovació en màrqueting i comercialització; innovació en la Gestió de les Persones; innovació en Producte i Procés. Propietat industrial i intel•lectual; i innovació en la Gestió i el Finançament.

Els professors del curs seran: José M. Alonso. Enginyer agrònom, Diplomat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE. Professor de la Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida; German Rosell. Llicenciat en Química. MBA per la UPC i Postgrau en Retaitl Marketing per ESADE. Consulto; Iolanda Tabares. Llicenciada en psicologia i Màster en Psicologia Clínica. Consultor; Josep Barrufet. Enginyer agrònom, màster en direcció i organització d’empreses i cap d’innovació del CEEI a Lleida; i Carles Rivadulla. Llicenciat en dret . Professor de la UOC i de la UAB