El CEEILLEIDA, estrena el cicle de seminaris tardor-hivern, adreçat als emprenedors del centre empresarial de la Diputació de Lleida

El CEEILLEIDA, ha començat aquest dimarts, el cicle de seminaris tardor-hiver, que constarà de sis sessions adreçades als emprenedors instal·lats al centre, la formació continuada i específica està dirigida a proporcionar eines i coneixements de gestió empresarial necessaris per  a aconseguir amb èxit, tant la posada en marxa de l’empresa com la seva consolidació.

L’elaboració d’aquets cicles formatius, tenen l’objectiu de fomentar i facilitar un escenari on es puguin compartir coneixements i experiències que generin un procés de millora en l’emprenedoria i la innovació contribuint a sumar sinergies en el desenvolupament de l’àmbit empresarial.

Aquesta primera sessió, que porta per títol: Habilitats Comunicatives, a càrrec de Jordi Cabestany, Trainer Dale Carnegie en habilitats comunicatives, pretén concentrar a través d’un taller pràctic, les eines imprescindibles per a poder desenvolupar les estratègies de comunicació en la societat actual.

En aquesta mateixa línia, les següents sessions del cicle són:

Comunicar millor per a arribar a tothom, a càrrec d’Eduard Cristobal, professor i especialista en Marketig Estratègic.
Lideratge i marca personal, a càrrec de Xavier Roca, Director de SAGE Eurowin i professor de la UdL.
Internacionalització. Passos per a iniciar-la i prospecció de mercats, a càrrec de Ricard Navàs, especialista en exportacions i prospecció de mercats.
Com obtenir més beneficis i tenir més qualitat de vida, a càrrec de Jordi Torres, economista i dissenyador de negocis que atreuen.
El finançament dels autònoms i les pimes, a càrrec de José Alonso, professor de la UdL.