El CEEILLEIDA, centre col·laborador en l’àrea del foment de l’emprenedoria

Els alumnes de 3r d’ESO de l’institut La Caparrella, han visitat el CEEILLEIDA, seguint les activitats que han de portar a terme en el programa de foment a l’emprenedoria.

Per tal de fomentar l’emprenedoria des de l’escola, el departament d’ensenyament de la Generalitat, ha posat a l’abast dels centres una assignatura adreçada a desenvolupar l’interès dels joves en aquest àmbit.

Dins el programa d’aquesta assignatura s’organitzen diverses activitats, tant al centre docent com a altres espais, com és en aquest cas, el Centre Europeu d’Empreses i Innovació.

Durant la visita, als alumnes que cursen l’assignatura d’Emprenedoria, se’ls hi explica el funcionament d’un centre empresarial, i tenen l’ocasió de visitar i conèixer iniciatives emprenedores i veure de prop empreses, com Polibiomasa, que els hi han explicat, que la seva empresa es dedica a projectes relacionats amb l’ús de la biomassa com a combustible per a sistemes de calefacció i aigua calenta, i per la instal·lació de calderes de biomassa, tant per edificis aïllats com per a xarxes de calor compartides entre diferents immobles (district heating), entre d’altres.

El CEEILLEIDA, col·labora en activitats, que generen un valor afegit a la nostra societat. El fet de fomentar l’esperit emprenedor i donar les claus per a emprendre, suposa una eina fonamental per a la creació de l’autoocupació, eina imprescindible en la nostre societat actual.