El CEEILleida acull una nova empresa de servei tècnic i manteniment de maquinària agrícola

L’objectiu de l’empresa f2R Industriale és garantir l’oferta més complerta de recanvis, oferir solucions immediates i donar un servei d’assistència ràpida i experta per tot tipus de maquinària especialitzada en la manipulació agrícola

El Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEILleida) de la Diputació de Lleida ha acollit una nova empresa que es dedica a oferir servei tècnic i de manteniment a tot tipus de maquinària especialitzada en la manipulació agrícola.

L’empresa, anomenada f2R industriale, inclou diferents activitats, com són el subministrament tècnic industrial, el servei tècnic i el manteniment preventiu i correctiu, així com l’elaboració de projectes i la fabricació de maquinària agrícola.

Aquesta empresa neix després que una companyia dedicada a la fabricació, venda i muntatge de maquinària especialitzada en la manipulació de productes fructícoles hagi cessat la seva activitat i hagi deixat sense suport tècnic ni subministraments un important nombre de clients del Baix Cinca i el Segrià. L’objectiu de la nova empresa que acull el CEEILleida és donar aquesta assistència tècnica als clients que ho necessitin a tot Catalunya i Aragó.

La Fundació CEEILleida és un organisme constituït pels principals agents socioeconòmics de les terres de Lleida amb l’objectiu d’identificar les idees innovadores i dotar-les de mitjans materials i humans per transformar-les en empreses consistents.

El Centre Europeu d’Empreses i Innovació acull en les seves instal•lacions iniciatives emprenedores que arrisquen innovant. Projectes que tinguin perspectives de viabilitat econòmica i que puguin repercutir favorablement en la diversificació de l’economia de Lleida i en la creació d’ocupació.