El CEEILleida acull una nova empresa que treballa per l’eliminació de les barreres tecnològiques

El CEEILleida acull una nova empresa de base  tecnològica, USE-IT, en aquest cas una Spin-off de la UdL. L’empresa  treballa per eliminar barreres tecnològiques per a persones que estan en risc d’exclusió tecnològica o que no tenen accés a la formació amb les noves tecnologies.

USE-IT neix de la mà de tres enginyers informàtics especialitzats en la disciplina interacció persona-ordinador de la UdL, que pertanyen al Grup de Recerca en Interacció Persona-Ordinador (GRIHO). Així, USE-IT  aporta solucions per facilitar la interacció home-màquina, a través de les tècniques d’usabilitat.

USE-IT ofereix els serveis de Disseny Centrat en l’Usuari i Consultoria pel desenvolupament d’interfícies web i software, aconseguint així la màxima rendibilitat a les empreses desenvolupadores de software i webs. No només actua en l’entorn web i software, sinó que també disposa de serveis pel sector industrial.

A les fàbriques amb maquinària controlada per operaris es plantegen diverses qüestions com temps de formació necessita un treballador per fer funcionar una màquina a ple rendiment,  les rotacions o les baixes laborals. En aquest sentit, USE-IT ofereix els seus serveis d’enginyeria i consultoria pel desenvolupament d’interfícies de control, per solucionar aquests problemes, amb l’objectiu principal d’oferir més rendibilitat a les empreses dels nostres clients.