El Ceeilleida acull una nova empresa dedicada a obrir nous mercats d’exportació

L’objectiu de Global Branding és treballar conjuntament amb les companyies del sector agroalimentari que vulguin desenvolupar el seu propi departament d’exportació

El Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEILleida) de la Diputació de Lleida ha acollit una nova empresa que es dedica a obrir nous mercats d’exportació a empreses del sector agroalimentari. L’objectiu de l’empresa Global Branding és treballar conjuntament amb les companyies per desenvolupar el seu propi departament d’exportació.

Per aconseguir-ho treballaran aspectes com l’adequació de la gama de productes a les demandes i normatives internacionals, el desenvolupament de materials informatius i promocionals, l’elaboració d’estudis de mercat i la selecció d’empreses distribuïdores a cada país.

El responsable de Global Branding, Benjamin Colomer, posarà a disposició de les empreses que contractin el servei, la seva xarxa de contactes a més d’un centenar de països. La trajectòria professional de Colomer ha estat sempre vinculada a la internacionalització d’empreses, la qual cosa li ha aportat una important experiència en l’àmbit internacional que ara vol posar a disposició d’aquelles empreses que es decideixen a obrir nous mercats a l’exterior.