El CEEILleida acull una nova empresa d’assessorament a PIMES en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació

El CEEILleida ha acollit una nova empresa especialitzada en programari lliure i codi obert que ofereix assessorament integral en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC) a PIMES de tot el territori nacional.
Btactic és una consultoria de Tecnologies de la Informació i de la Comunicació, que ofereix un anàlisi ampli de la situació TIC dels clients, per tal d’avaluar el seu nivell de digitalització dels processos, així com el nivell d’adaptació i d’utilització de les eines TIC que ja tenen.
També ofereixen formació a les empreses assessorades per tal que treguin el màxim rendiment a les eines que ja tenen i a les que puguin implantar. L’empresa utilitza les aplicacions de programari lliure i codi obert (open source), per tal que els clients puguin accedir a les més potents aplicacions de gestió empresarial i comunicacions.
La nova empresa neix a partir d’un projecte inicial de consultoria global en TIC, al que van incorporar una especialització en Open Source, programari lliure i Cloud Computing. Aquest fet va permetre oferir a les PIME un ventall de solucions d’una forma totalment independent.
La societat la composen quatre persones que provenen de diferents experiències professionals i acadèmiques que fan un equip totalment heterogeni i amb una visió de servei a les PIME.