El ceeilleida acull dues noves empreses

J2C Consulting vol cobrir les necessitats tecnològiques i informàtiques a petites i microempreses

Kiwisac dissenya bosses i altres productes adreçats als pares novells amb materials adequats a la moda

El Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEILleida) ha acollit dues noves empreses a les seves instal•lacions. Una d’elles, J2C Consulting vol cobrir les necessitats tecnològiques i informàtiques de les petites i microempreses.

Els seus serveis cobreixen disseny gràfic digital, disseny de pàgines web (desenvolupament, allotjament i funcionalitats individuals), formació i consultoria informàtica, aplicacions o programari específic (software a mida) i venda i manteniment d’equips i aparells informàtics.

La filosofia dels dos joves que han creat l’empresa és oferir solucions a totes les necessitats. El fet de ser una petita empresa, els hi permet potenciar una relació molt més directa i propera amb els seus clients i accedir a ells amb un preu molt competitiu.

L’altra empresa que s’ha instal•lat al CEEILleida és Kiwisac, una firma jove, dinàmica i innovadora que dissenya bosses i altres productes adreçats als pares novells amb materials adequats a la moda dels pares actuals, però sense descuidar en cap moment la seva funcionalitat.

La filosofia d’aquesta empresa, impulsada per Núria Martell, és “la creació de productes que facilitin la vida a nous pares”. Kiwisac s’ha llençat al mercat amb 7 models diferents de bosses, que combinades amb diferents colors, textures i materials, dóna una àmplia gamma de productes capaç de satisfer les necessitats més exigents del públic.

Els productes de Kiwisac es poden trobar en botigues especialitzades per a nadons a tot l’estat espanyol. L’èxit assolit en els primers temps de funcionament ja fa plantejar a l’empresa la seva expansió cap a mercats exteriors.