Càpsula formativa el dijous 21 d’abril al CEEILleida: ‘Copywriting, la tècnica d’escriure per vendre’

El curs anirà a càrrec de Laia Dolcet, fundadora de l’empresa Deparaula, i mostrarà estratègies i com utilitzar les paraules adequades per aconseguir vendre de manmera professional i estructurada

El CEEILleida oferirà aquest abril la càpsula formativa Copywriting, la tècnica d’escriure per vendre, que anirà a càrrec de Laia Dolcet, periodista, copywriter freelance, creadora de continguts i fundadora de l’empresa Deparaula, instal·lada en el viver del CEEILleida.

Aquest curs és una introducció tècnica sobre com escriure per vendre. A Internet la gent llegeix, encara que et diguin que no. I, amb l’estratègia i les paraules adequades, pots aconseguir vendre d’una manera professional i estructurada. No és màgia. Tampoc fum. Amb els principis del copywriting i la comunicació persuasiva, tindràs una base per aprendre a escriure amb intencionalitat i a transmetre millor qui ets i què fas.
La càpsula formativa tindrà lloc a l’aula de formació del CEEILleida el dijous 21 d’abril, entre les 16:00 i les 20:00 hores.

Les inscripcions, gratuïtes, es poden formalitzar enviant copia del DNI o NIE al correu electrònic ceei@ceeilleida.cat