Càpsula formativa al CEEILleida: “Crea un panell de control o ‘dashboard’ amb Excel”

El CEEILleida oferirà la càpsula formativa Crea un panell de control o ‘dashboard’ amb Excel, que anirà a càrrec de Jaume Seró, formador de Fabra Formació. Aquest curs té com a objectiu poder crear un dashboard amb Excel, també anomenat panell de control, a partir d’una taula de referències, i així poder realitzar, en temps real, l’anàlisi el seguiment de l’activitat d’una empresa, departament o lloc de treball específic, i segons els objectius establerts.

El curs està dirigit a persones treballadores, aturades o autònoms que el seu lloc de treball estigui relacionat amb administració i recursos humans (control de dades), direcció (anàlisi de resultats i ajuda a presa de decisions), magatzem i logística (control d’estocs en temps real), comercial (control de compres i vendes) i producció (control de producció i temps real).

La càpsula formativa serà online, a través de la plataforma Zoom, i es desenvoluparà el dimecres 19 de gener (de les 16:30 a les 19:30 hores) divendres 21 de gener (de les 16:00 a les 19:00 hores) i dimecres 26 de gener (de les 16:30 a les 19:30 hores).

El dia abans, els interessats rebran el correu electrònic amb l’enllaç de connexió. Les inscripcions, gratuïtes, es poden formalitzar enviar copia del DNI o NIE al correu electrònic ceei@ceeilleida.cat