Càpsula formativa al CEEILleida: Aprèn a comunicar les teves idees de manera efectiva

El CEEILleida oferirà la càpsula formativa Aprèn a comunicar les teves idees de manera efectiva, que tindrà lloc a l’aula de formació del CEEILleida el dimarts 20 de juny, entre les 16:00 i les 20:00 hores.

El curs anirà a càrrec de Gorka Bartolomé, doctor en Psicologia per la UdL. Expert en coaching organitzacional, executiu i d’equips.

Objectius: Parlar en públic, i saber comunicar les nostres idees d’una forma clara i atractiva, s’ha convertit en una necessitat de primer ordre en una societat tan competitiva com la d’avui dia. Parlar en públic s’associa comunament amb la capacitat de posar-se davant d’un públic nombrós i ser capaç d’elaborar un discurs coherent sense morir en l’intent.

Però és molt més que això. Des de la presentació d’un projecte o una idea en una reunió, fins a com presentar-nos en una entrevista de treball, són situacions que requereixen d’un domini mínim de l’art de l’oratòria.

Aquesta formació ofereix tant elements de nivell bàsic i mitjà que ajudarà als participants a eliminar les seves pors a l’escena i a més a com elaborar discursos i presentacions amb ganxo.

Lliurament de certificat d’assistència al finalitzar el taller.

L’obtenció del certificat implica el seguiment amb aprofitament, i l’assistència al 100% de l’activitat formativa. Els certificats d’assistència s’enviaran al mateix correu electrònic des d’on s’ha efectuat la inscripció.

Podeu sol·licitar la inscripció al curs enviant un correu a ceei@ceeilleida.cat, adjuntant copia del DNI o NIE.