Càpsula al Ceeilleida sobre com fer un bon estudi de mercat

Del 3 al 5 d’abril, nou taller sobre com realitzar un pla d’empresa

El Ceeilleida oferirà el dijous 6 d’abril la càpsula formativa La clau d’una estratègia d’èxit: un bon estudi de mercat, que té com a objectiu explicar els fonaments de la investigació de mercats en màrqueting, desenvolupar eines i metodologies per conèixer la competència i fer anàlisis comparatives, així com posar en pràctica sistemes per detectar oportunitats de mercat. Així mateix, es pretén descobrir formes d’investigar el mercat i conèixer les fonts a les quals podem acudir per obtenir aquesta informació. Establir criteris de control i seguiment de clients. La càpsula serà impartida per Luis Francisco Casado Román, soci director de Marketing Gabinet, entre les 4 i les 8 del vespre.

Dies abans, del 3 al 5 d’abril, el Ceeilleida ofereix el segon taller d’aquest any sobre com realitzar un pla d’empresa, que serà impartit pel tècnic de GLOBALleida Salvador Pifarré. El taller està dirigit a grups reduïts d’emprenedors que tinguin una idea de negoci, amb l’objectiu d’aprendre a fer i realitzar un pla d’empresa, que és requisit imprescindible per crear una empresa. El taller està dividit en tres sessions bàsiques i una optativa:

1-    Descripció de l’activitat, l’anàlisi de l’entorn i el mercat i el pla estratègic i de màrqueting.

2-    El pla d’operacions, l’organització, els recursos humans, l’estructura legal, els passos i costos de la posada en marxa.

3-    El pla econòmic i financer.

4-    Sessió optativa de tutoria individual per als alumnes assistents.

Per a inscripcions a la càpsula i al taller de pla d’empresa: ceei@ceeilleida.com o al telèfon 973 221 119.