Arrenca una nova edició dels Dijous Emprenedors al ceeilleida

dijous1ceeiAquest dijous 7 d’abril comença una nova edició dels Dijous Emprenedors amb la sessió “Com puc trobar la meva idea de negoci?”, a càrrec del professor de la UdL i coordinador de la Càtedra d’Emprenedoria de la UdL, José Alonso, i que té com a objectiu proporcionar les eines necessàries per identificar idees que puguin ser oportunitat de negoci.

La segona edició del 14 d’abril serà sobre Personal Branding i anirà a càrrec de Xavier Roca, postgrau de lideratge per ESADE, llicenciat en ADE i MBA i soci consultor a Smart Marketing, i que té com a objectiu potenciar les teves competències i transmetre el millor de tu o de la teva empresa a través de la teva imatge.

Tancarà el cicle Carme Fabregat, emprenedora i certificada pel Coaches Training Institute i pel International Coach Federation, amb la sessió “Habilitats de líder”, que té com a objectiu vetllar pel creixement personal i la capacitat d’adaptació als canvis.

L’horari de les sessions és de les 18:00 a les 20:00 hores i tindran lloc a l’aula de formació del ceeilleida. Les inscripcions, gratuïtes, es poden fer a través del tel’efon 973221119 o pel e-mail ceei@ceeilleida.cat