Alumnes del “Master Internacional de Creación y Aceleración de Empresas (MICAE)” de la UdL i NEXT que s’està impartint a Madrid, han visitat el Ceeilleida.

Més de trenta d’alumnes del Master Internacional de Creación y Aceleración de Empreses (MICAE) de la UdL i NEXT que s’està impartint a Madrid, han vingut acompanyats pel professor de la UdL, José Alonso a visitar el centre empresarial de la Caparrella.

Durant la visita s’ha fet una xerrada, en la que s’ha posat a l’abast dels alumnes els conceptes bàsics de, que és un CEEI, que ofereix el centre d’empreses als emprenedors i con s’està a través de la Xarxa de Ceis de les terres de Lleida, contribuint a la dinamització i desenvolupament empresarial.
Per acabar la visita s’ha fet un recorregut pels tres edificis que conformen el centre Empresarial i conèixer alguns dels emprenedors instal·lats al centre.

Dels alumnes que han visitat les instal·lacions del CEEILLEIDA, el 70% procedeixen de països sud-americans.

El CEEILLEIDA, col·labora en activitats relacionades amb els diferents agents culturals i econòmics, que generen el valor afegit de la nostra societat. El fet de fomentar l’esperit emprenedor i donar les claus per a emprendre, suposa una eina imprescindible per a la creació de l’autoocupació.

El CEEILLEIDA compta amb un total de 35 mòduls distribuïts en tres edificis que sumen 4.000 metres quadrats i forma part de la Xarxa de Ceis que dinamitza el consorci GLOBALleida. Actualment la Xarxa de Centres Empresarials compta amb 18 centres, 180 espais i més de 12.000m2 a disposició de les persones emprenedores.