Alumnes de l’IES Joan Solà de Torrefarrera visiten el Centre Empresarial CEEILLEIDA

• Una seixantena d’alumnes de 3er. d’ESO de l’institut Joan Solà de Torrefarrera, visiten el CEEILLEIDA, centre col·laborador en l’àrea del foment a l’emprenedoria.

Els alumnes de 3r d’ESO de l’institut Joan Solà de Torrefarrera, han visitat el CEEILLEIDA, aquest dimarts 20 de maig, seguint les activitats que han de portar a terme en el programa de foment a l’emprenedoria.
Per tal de fomentar l’emprenedoria des de l’escola, s’ha posat a l’abast dels centres una assignatura adreçada a desenvolupar l’interès dels joves en aquest àmbit, amb aquest objectiu s’organitzen diverses activitats, tant al centre docent com en altres espais, com és en aquest cas, el Centre Europeu d’Empreses i Innovació CEEILLEIDA.
Durant la visita, se’ls hi ha explicat com funciona un centre empresarial, i han tingut l’ocasió de conèixer iniciatives emprenedores i veure de prop empreses, com RepaQ Packaging Consulting, fundada per Montse Castillo Malivern, pionera en proporcionar serveis propis de consultoria i d’enginyeria molt especialitzats en l’àmbit de l’envàs i l’embalatge i ATLER, una empresa recentment instal•lada en el nostre centre, fundada per Joan Ramon Pelegrí, una consultoria especialitzada en eficiència energètica, clima i energies renovables dedicada a buscar solucions a mida, amb l’objectiu de posar a l’abast del client les últimes tecnologies en sistemes d’eficiència energètica.
El CEEILLEIDA, que forma part de la Xarxa de Centres Empresarials del territori i que està gestionada per GLOBALleida, col•labora en activitats, que generen un valor afegit a la nostra societat. El fet de fomentar l’esperit emprenedor i donar les claus per a emprendre, suposa una eina fonamental per a la creació de l’ autoocupació, eina imprescindible en la nostre societat actual.