Cloenda de les segones jornades de foment de l’emprenedoria al CEI Bell-lloc

Al costat dels emprenedors.

El President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha clos aquest vespre les segones Jornades de Foment de l’Emprenedoria i la Creació d’Empreses, que s’han celebrat a Bell-lloc d’Urgell, a la incubadora d’empreses i que han comptat amb la participació d’una setantena d’inscrits. Sota el títol “Comportament emprenedor: l’avenç del canvi” s’han dut a terme quatre sessions informatives, que han abordat les potencialitats de l’emprenedoria des de diferents perspectives i experiències.

Han participat com a ponents en aquestes jornades: Alfons Cornella, fundador i president d’Infonomia i fundador Co-society; Carles Capdevila, director del Diari ARA; Maravillas Rojo, directora del Programa d’Economia Social del Departament d’Empresa i Ocupació, i Jordi Urgell, Gerent d´Optimitzat – Soci de Cataliza.

La xarxa de Ceis de la Diputació de Lleida la integren, a més a més de la incubadora de Bell-lloc d’Urgell, els centres de: Cervera, Borges Blanques, Balaguer, Tàrrega, Vielha, La Seu d’Urgell, Sort , Centre Tecnològic Forestal de Catalunya a Solsona i, recentment, el centre de Torrefarrera. Juntament amb el Ceeilleida ofereixen més de 10.000 metres quadrats i més 100 espais a disposició de les noves empreses innovadores de les comarques de Lleida.